Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı Trabzon'da tam gaz!

Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi' inşaatı sürüyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çağlayan Mahallesi’nin Kendirli mevkiinde bulunan ve

Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı Trabzon'da tam gaz!

Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi' inşaatı sürüyor.

Konuyla ilgili bilgiler veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çağlayan Mahallesi’nin Kendirli mevkiinde bulunan ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden yıllık 750 TL ücretle tahsis yolu ile belediyemize kazandırdığımız 84 bin metrekare arazi üzerinde yapımını sürdürdüğümüz Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaat çalışmaları hızla sürüyor” dedi.

Yaklaşık 4 milyon 240 bin liraya mal olacak merkez, 450 köpek kapasiteli olacak ve ayrıca sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak. Ziyaretçiler için de dinlenme yerleri inşa edilecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından 84 dönümlük alan üzerine inşa edilmekte olan yapımına Orman ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler