Türkiye'deki şiddet Trabzon'da konuşulacak

Şiddetle Mücadele Vakfı, Hayatboyu Eğitim ve Şiddetle Mücadele Derneği ile Sosyolojik Araştırmalar Derneği tarafından Türkiye’deki şiddet haritasını ayrıntılı bir şekilde ele alan bir panel Trabzon’da düzenleniyor.Panelde, “Gençler gerçekten risk altında

Türkiye'deki şiddet Trabzon'da konuşulacak

Şiddetle Mücadele Vakfı, Hayatboyu Eğitim ve Şiddetle Mücadele Derneği ile Sosyolojik Araştırmalar Derneği tarafından Türkiye’deki şiddet haritasını ayrıntılı bir şekilde ele alan bir panel Trabzon’da düzenleniyor.

Panelde, “Gençler gerçekten risk altında mı, Türkiye'nin Şiddet Haritasının paylaşılması, Gençlerde, Artan Madde Bağımlılığı Eğilimleri ve Nedenleri Raporunun paylaşılması, Bazı üniversitelere yönelik Mobbing Araştırma raporunun paylaşılması" gibi konular ele alınacak.

Panelde, Hayatboyu Eğitim ve Şiddetle Mücadele Derneği (HEGEM) Bilim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mustafa Özdemir, Hegem Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve HEGEM STK'lar Birliği Genel Başkanı Adem Solak, Sosyolojik Araştırmalar Merkezi Derneği (HEGEM-SAMDER) Başkanı Prof.Dr. Y. Mustafa Keskin, Göç Araştırmaları Merkezi Derneği (HEGEM-GÖÇMER) Bilim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Nurten Sargın konuyla ilgili görüşlerini açıklayacak.

Panel, 24 Kasım 2014 günü Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde saat 11.30 da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler