Türkiye, Ulusoy için ağlıyor

Türkiye, Ulusoy için ağlıyor. Dün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman ve sevenlerini yasa boğan Ali Osman Ulusoy bugün kara toprakla buluşuyor. Bu yolculukta Türkiye'nin  önemli işadamları ve Trabzonspor camiası Ulusoy'u yanlız bırakmazken, Ha

Türkiye, Ulusoy için ağlıyor

Türkiye, Ulusoy için ağlıyor. Dün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman ve sevenlerini yasa boğan Ali Osman Ulusoy bugün kara toprakla buluşuyor. Bu yolculukta Türkiye'nin  önemli işadamları ve Trabzonspor camiası Ulusoy'u yanlız bırakmazken, Haluk Ulusoy'un derin acılar yaşadığı dikkatlerden kaçmadı. 

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Üyellerinden olan ve Ali Osman Ulusoy ile akrabalığı olduğu bilinen eski Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, göz yaşlarına hakim olmaadı. Bir peçete yardımı ile yaşlarını silen Ulusoy'u ise sevenleri teselli etmeye çalıştı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

322224c6bb4d6e4fa3640e8b870b3d9d.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam