"Türkiye sürekli gelişiyor"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ülkemiz Avrupa ve dünyada kendisini hissettiren ilk 16 ülke arasına girme başarısını göstermiş bir ülkedir” dedi.Yılmaz, Fatsa ilçesinde açılan bir banka şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin f

"Türkiye sürekli gelişiyor"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Ülkemiz Avrupa ve dünyada kendisini hissettiren ilk 16 ülke arasına girme başarısını göstermiş bir ülkedir” dedi.

Yılmaz, Fatsa ilçesinde açılan bir banka şubesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin finans sektöründe sürekli geliştiğini söyledi.

Gelişmişte olan ekonomide illerde ve ilçelerde bu tür finans kurumlarının açılışlar yapmasının kendileri için önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ülkemiz Avrupa ve dünyada kendisini hissettiren ilk 16 ülke arasına girme başarısını göstermiş bir ülkedir. 2002 yılından bu zamana kadar hükümetimizin göstermiş olduğu gayretlerle Avrupa'da ses getirdik. Türkiye her şeye rağmen dimdik ayakta durabilme başarısını göstermiş bir ülkedir. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte ülkemizde kıpırdamakta olan piyasalar petrol dışındaki gelişmelerle birlikte ülkemizdeki milli kaynaklar devreye sokulduğunda inanıyorum ki Türkiye dünyada kendisinden bahsettirecek bir ülke olacaktır. Biz hükümetimizin finans sektörü ile ilgili 12 yıllık süreç içinde göstermiş olduğu performanstan memnunuz ki, bu tür işletmelerin açılmasına şahidiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler