Türk Hava Yolları, Macaristan’da Ödüllere Doymuyor

Türk Hava Yolları, Macaristan’da en iyi havayolu seçildi. Macaristan’da Business Traveller dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen turizm ödülleri, organize edilen bir gala gecesiyle sahiplerini buldu. Macaristan’daki okurların oyları ile

Türk Hava Yolları, Macaristan’da Ödüllere Doymuyor
Türk Hava Yolları, Macaristan’da en iyi havayolu seçildi. 
Macaristan’da Business Traveller dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen turizm ödülleri, organize edilen bir gala gecesiyle sahiplerini buldu. Macaristan’daki okurların oyları ile belirlenen ödüller arasında, en iyi seyahat acentesi, en iyi otel, en iyi restoran, en iyi kongre merkezi ve en iyi havayolu gibi çeşitli kategoriler yer aldı. Bu yıl Business Traveller okurlarının oyları ile Türk Hava Yolları, Macaristan’ın en iyi havayolu seçildi.
Ödülü alan THY Macaristan Müdürü Levend Arısoy, özellikle Lufthansa, Qatar, Emirates gibi güçlü rakipleri geride bırakarak bu ödülü almanın kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Arısoy, "5 yıl üst üste aldığımız ve beşincisi daha 1 hafta önce açıklanan Avrupa’nın en iyi havayolu ödülümüz üzerine Macaristan’ın en iyi havayolu ödülü mutluluğumuzu bir kat daha arttırdı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler