Türk gencine nazi saldırısı

Almanya’nın Mannheim kenti yakınlarında bulunan Schwetzingen kasabasında yaşayan 18 yaşındaki Türk kökenli genç Cem Arda, gece saatlerinde Nazilerin saldırısına uğradı.Arkadaşlarıyla buluşmaya giderken yolunu kesen beş Nazi tarafından insafsızca dövülen g

Türk gencine nazi saldırısı

Almanya’nın Mannheim kenti yakınlarında bulunan Schwetzingen kasabasında yaşayan 18 yaşındaki Türk kökenli genç Cem Arda, gece saatlerinde Nazilerin saldırısına uğradı.

Arkadaşlarıyla buluşmaya giderken yolunu kesen beş Nazi tarafından insafsızca dövülen genç, kaldırıldığı Heidelberg Üniversitesi Hastanesi Kafa Kliniği’nde dört saatlik bir ameliyat geçirdi. Cem Arda’nın amcası Erdem Arda, olay sonrası yaptığı açıklamada, Cem’in sağ ve sol çene kemiklerinin kırık olduğunu ifade ederek, "Şu anda bilinci yerinde ve durumu iyiye gidiyor. Cem saldırganları teşhis edebileceğini söyledi. Emniyet güçleri de bunun bir ırkçı saldırı olduğunu kabul ettiler. Biz bu olayın üzerinin örtülmesini istemiyoruz. Bu konuda konsolosluklardan ve Türk sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz. Hiçbir şey yapmadığı halde sadece yabancı olduğu için ölümden dönen yeğenime yapılanlar cezasız kalmamalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam