Tünel göçüğünde ölen işçiye son görev!

Rize’de karayolundaki tünel inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçi 50 yaşındaki Mustafa Çoban bugün memleketi Ordu’nun İkizce İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Ağabeyi 55 yaşındaki Ahmet Çoban, kardeşinin bu yıl fındıkta yaşanan don o

Tünel göçüğünde ölen işçiye son görev!

Rize’de karayolundaki tünel inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçi 50 yaşındaki Mustafa Çoban bugün memleketi Ordu’nun İkizce İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Ağabeyi 55 yaşındaki Ahmet Çoban, kardeşinin bu yıl fındıkta yaşanan don olayı nedeniyle maddi sıkıntı nedeniyle 15 gün önce çalışmak için Rize’ye gittiğini belirtti.

Rize-Güneyce karayolunun 25’inci kilometresinde yapımı süren tünel inşaatının girişinde önceki gün meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 9 çocuk babası Mustafa Çoban'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından dün akşam memleketi Ordu'nun İkizce İlçesi Devecik Mahallesi’ne getirildi.

Mustafa Çoban için bugün cenaze töreni düzenlendi. Evinin önünde yakınlarından helallik alınmasının ardından Mustafa Çoban’ın cenazesi Devecik Merkez Camii’ne getirildi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Devecik Mezarlığı’nda defnedildi. Kardeşinin 15 gün önce çalışmak için Rize’ye gittiğini söyleyen ağabey Ahmet Çoban, "Kardeşim fındığa bu yıl vuran dondan sonra parasız kaldı ve tünel inşaatında çalışmak için Rize’ye gitti. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Bu tür inşaatlarda muhakkak daha fazla önlem alınmalı. Bizim canımız yandı başkasının canı yanmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler