Tunalar'da hediyeli tanıtım!

Ford Otosan Trabzon Tunalar Bayi, 16 Kasım Pazartesi akşamı Hilton Garden Inn Trabzon'da düzenlediği yemekli toplantı ile müşterilerine Transit, Transit Custom, dizel-otomatik Tourneo Connect ve Transit Courier araçlarını tüm özellikleriyle tanıttı.    Fo

Tunalar'da hediyeli tanıtım!
Ford Otosan Trabzon Tunalar Bayi, 16 Kasım Pazartesi akşamı Hilton Garden Inn Trabzon'da düzenlediği yemekli toplantı ile müşterilerine Transit, Transit Custom, dizel-otomatik Tourneo Connect ve Transit Courier araçlarını tüm özellikleriyle tanıttı. 
 
Ford Otosan Pazarlama Müdürü Pınar Ercan Tursun, Ticari Araçlar Bölge Müdürü Sait Ülger, Ticari Araç Ürün Uzmanları Nur Mutlu ve Şeyma Kastal'ın araçlarla ilgili sunum yaptığı toplantıda, Ford Tunalar ticari araç müşterilerine, yeni modeller hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Konuklar, gecede araçları yakında inceleme fırsatı da buldu. 
 
 
Ford Otosan Trabzon Tunalar Bayi, gecede bir de çekiliş yaptı. Çekilişte 2 konuğa LCD TV, 2 kişiye laptop ve Ford ticari araçların 50. yılı olması nedeniyle, 50 numarayı çeken konuğa iPhone 6 hediye etti.

DİZEL-OTOMATİK TOURNEO CONNECT DİKKAT ÇEKTİ 

Ticari hayatın efsanesi Ford Tourneo Connect, düşük tüketimli-yüksek performanslı yeni 1.5-litre TDCI motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu ve üstün donanım paketleri ile geceye katılan müşterilerin dikkatini çeken araçlardan biri oldu. 
 
Ford’un akıllı teknolojilerine sahip olan Ford Tourneo Connect, hacimli ve çok yönlü kabini içerisinde kayar arka kapılar ve esnek oturma kapasitesi ile birlikte, birçok akıllı depolama detayıyla yüksek kullanışlılık sunuyor. 
 
Kasım ayı boyunca tüm Ford Ticari araçlara mükemmel yılsonu fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Tüm ticari araçlarımız 25.000 TL 25 ay %0 faiz fırsatı ve 2.000 TL’ye varan takas desteği ile Tunalar Ford Plaza’da sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler