TÜMSİAD Trabzon'dan Bursa'ya çıkarma!

TÜMSİAD Trabzon şubesi üyeleri Bursa TUYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Makine ve Metal İşleme‘ Fuarı’na gezi düzenledi.    TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca’nın da katıldığı geziyi değerlendiren TÜMSİAD Trabzon üyesi Gökçen Alemdaroğlu

TÜMSİAD Trabzon'dan Bursa'ya çıkarma!
TÜMSİAD Trabzon şubesi üyeleri Bursa TUYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘Makine ve Metal İşleme‘ Fuarı’na gezi düzenledi. 
 
TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca’nın da katıldığı geziyi değerlendiren TÜMSİAD Trabzon üyesi Gökçen Alemdaroğlu, ziyaretin TÜMSİAD üyeleri için çok yararlı geçtiğini söyledi.
 
İş bağlantısı yapan Trabzonlu firmaların yanı sıra yeni iş makinelerinin alımı ile ilgili girişimlerde bulunan üyelerinin de bulunduğunu ifade eden Alemdaroğlu, yine aynı şehirde yapılan Karadeniz Günleri’ni de gezme şansı bulduklarını ve TÜMSİAD Bursa Şubesi’ni de ziyaret ettiklerini belirtti.
 
20151214aw603928_01.jpg
 
20151214aw603928_02.jpg
 
20151214aw603928_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam