TÜFAD'tan Emniyete ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yönetim kurulu Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'ı makamında ziyaret etti.Ziyarete TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulu Üyelerinden Coşkun Kantekin, Mustafa Güven, Temel

TÜFAD'tan Emniyete ziyaret

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şubesi yönetim kurulu Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban, yönetim kurulu Üyelerinden Coşkun Kantekin, Mustafa Güven, Temel Sağlam, Hüseyin Beldüz, Bayan antrenörlerden Hanım Kol ve Trabzonspor eski futbolcusu Mehmet İpek katıldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Nurettin Balaban “sporun ve sporcunun dostu olan Emniyet Müdürümüz sporun içinden geldiğinden bizi çok iyi anlayanlardan biri. Bu konuda futbol kenti olan Trabzon ilimizde gerek Trabzon Valimiz Abdil Celil Öz, gerek Emniyet müdürümüz Murat Köksal bey sporculuktan gelmeleri bizim için memnuniyet verici bir ayrıcalık. Böyle olunca da çok rahatlıkla birbirimizi anlayabilmemizin yanı sıra ortak çözüm üretmemizde katkı sağlayabiliyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüzle çok olumlu bir görüşmemiz oldu diyebiliriz. Zamanla bir araya gelip Trabzon ve Ülke sporuna nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda söz Birliği'ne vardık. TÜFAD ailesi olarak her zaman istedikleri Yardıma her zaman hazır olduğumuzu kendilerine ifade ettik. Gerek Valimiz, gerek Emniyet Müdürümüzle İnşallah bu şehirde uzun süre görev yaparlar.” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler