Tuba Işın’dan Aile Ziyaretleri

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, Emre ve Konyar ailelerini ziyaret etti. Ağrı Valisi'nin eşi Tuba Işın, dar gelirli aileler için TOKİ tarafından yaptırılan evlere ziyaretlerde bulundu. TOKİ konutlarında oturan Konyar ailesini ziyaret eden Tuba Işın

Tuba Işın’dan Aile Ziyaretleri

Ağrı Valisi Musa Işın'ın eşi Tuba Işın, Emre ve Konyar ailelerini ziyaret etti.

Ağrı Valisi'nin eşi Tuba Işın, dar gelirli aileler için TOKİ tarafından yaptırılan evlere ziyaretlerde bulundu. TOKİ konutlarında oturan Konyar ailesini ziyaret eden Tuba Işın, 3 çocuğu ile yaşayan Handan Konyar'dan durumu hakkında bilgi aldı. Eşinin 3 yıl önce vefat ettiğini belirten Handan Konyar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından verilen yardımlardan faydalandıklarını dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyar'a Tuba Işın, her konuda yanlarında olduklarını kaydetti.

Buradan 5 çocuğu ile yaşayan Necla Emre'nin evine geçen Tuba Işın, ailenin durumu hakkında bilgi aldı. Ailenin vakıf tarafından verilen yardımlardan faydalandığını dile getiren Işın, "Ailemizin bir takım talepleri oldu bizden. İnşallah diğer ihtiyaçlarını da karşılayacağız. Özellikle yalnız yaşayan kadınlarımızın çocuklarını yetiştirmesi, okutması ve geçimlerini sağlamaları noktasında elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Devletimizin sağladığı her türlü imkândan yararlanmaları için kendilerine yardımcı olacağız" diye konuştu.

Tuba Işın’dan Aile Ziyaretleri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam