TTB'den tiyatroculara fındıklı ekmek

17. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali için Trabzon'a gelen gruplara TTB tarafından Fındıklı ekmek ikram edildi. Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından fındık tüketimini arttırmak amacıyla 2009 yılından bu yana uygulanan Fındıklı Ekmek Projesi kap

TTB'den tiyatroculara fındıklı ekmek

17. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali için Trabzon'a gelen gruplara TTB tarafından Fındıklı ekmek ikram edildi.

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) tarafından fındık tüketimini arttırmak amacıyla 2009 yılından bu yana uygulanan Fındıklı Ekmek Projesi kapsamında, tiyatroculara fındıklı ekmek dağıtıldı. 
 
Birçok fuar ve etkinliklerde tanıtımı yapılan fındıklı ekmek, Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından 17’incisi düzenlenen Uluslar arası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde tanıtıldı. 
 
1-950.jpg
 
”İşin TEMEL’i fındık olsun, ekmeğin içinde DURSUN” sloganıyla başlatılan ve TOBB tarafından da desteklenen proje kapsamında yüzde 13-14 oranında fındık unu katılarak üretilen ekmekler, bu yıl festivale katılan tiyatroculara ve konuklara verilen gala yemeğinde ikram edildi.
 
Yemeğe katılan yerli ve yabancı konuklar fındıklı ekmekleri çok beğendiklerini söylediler.
20 Mayıs’ta sona erecek olan tiyatro festivaline bu yıl Azerbaycan, KKTC, İran, Slovakya, Hindistan, Ukrayna ve İspanya olmak üzere 7 ülke katılıyor.
 
4-106.jpg
 
5-053.jpg
 
9-010.jpg
 
13-007.jpg
 
14-014.jpg
 
16-002.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler