TRİSAT'dan Trabzon Barosu'na ziyaret

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği (TRİSAT) başkanı Prof Dr Ahmet Kalaycıoğlu Trabzon Barosu ziyaretinde, “Paydaşlarımız içinde çok önemli yere sahip Trabzon BARO’sunun tam desteği ile sağlık turizminde yüksek katma değer yaratacak potansiyelin yarat

TRİSAT'dan Trabzon Barosu'na ziyaret

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği (TRİSAT) başkanı Prof Dr Ahmet Kalaycıoğlu Trabzon Barosu ziyaretinde, “Paydaşlarımız içinde çok önemli yere sahip Trabzon BARO’sunun tam desteği ile sağlık turizminde yüksek katma değer yaratacak potansiyelin yaratılabileceğini” söyledi.

Kısa adı TRİSAT olan “Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği” Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri   Trabzon Barosu Başkanı Av. Orhan Öngöz’ ü makamında ziyaret ederek yeni kurulan dernek hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Kalaycıoğlu TRİSAT’ ın kurulum amacının Trabzon’da turizmin çeşitlendirilmesi, sağlık turizmindee yüksek katma değer yaratacak potansiyelin geliştirilmesinin ancak sektörün tüm paydaşları ile yaratılabileceğine dikkat çekti..

Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Onuncu Beş yıllık Plan ve 62.Hükümetin yapısal dönüşüm reform programında 8. Maddesinde yer alan Sağlık Turizminin Geliştirilmesi Programı konusunda Trabzon’un Sağlık Turizmi alanında potansiyel bir il olduğuna işaret ettiği açıklamasını şöyle sürdürdü; bunu ise sağlık turizminin bölgedeki  tüm paydaşların Trabzon için tek ses olması ile mümkün olacağını vurguladı.

Trabzon Barosu Başkanı Av. Orhan Öngöz  Hukuk’un  günlük yaşamımızın her noktasında karşımıza çıkabileceği, Trabzon da uluslararası hastalara hizmet noktasında Sağlık Turizmin de  hukuksal anlamda ortaya çıkan açıklıkların giderilmesinde TRİSAT’ ın yanında olduklarını,  bu desteği bölgesel  anlamda Trabzon  ve genelde Türkiye için yapmak istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler