Treni olmayan çocukların ‘vagon’ projesi Türkiye’yi ısıttı!

Trabzon Ortahisar İskenderpaşa Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli’de bir okulla ortaklaşa yürütülen ‘sevgi, barış, dostluk treni’ projesi ile öğrenciler ülkenin diğer illerinde yaşayan yaşıtlarının yaşam şekillerini, kültürlerini, yaşadıkları yerleri tanıma f

Treni olmayan çocukların ‘vagon’ projesi Türkiye’yi ısıttı!

Trabzon Ortahisar İskenderpaşa Ortaokulu ile Karadeniz Ereğli’de bir okulla ortaklaşa yürütülen ‘sevgi, barış, dostluk treni’ projesi ile öğrenciler ülkenin diğer illerinde yaşayan yaşıtlarının yaşam şekillerini, kültürlerini, yaşadıkları yerleri tanıma fırsatını buluyor.

Proje maskotu olan Sevgi Barış ve Dostluk Treni öğrencilerin hayal güçlerini geliştiriyor. Kendi fikirlerini ifade ederek özgüven kazandırıyor. Sevgi, barış ve dostluk kavramını düşünce biçimi haline dönüştüyor ve bilişim araçlarının kullanımı sayesinde yeni tecrübe ve deneyimler kazanıyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bu proje kapsamında sevgi, barış ve dostluk hakkında düşüncelerini özgürce ifade eden öğrenciler okula gelen küçük vagonlarla kocaman duygularını gönderiyorlar.

Tüm yurdu dolaşacak olan trenin 4. Vagonu olan Trabzon vagonu İskenderpaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlandı. Tren ülkemizin her bölgesinden topladığı vagonlarla tamamlanacak ve Nisan ayında yapılacak organizasyonla sergilenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam