Travestiler ölümden kurtardı!

VJ Bülent olarak bilinen TV'de müzik programı sunucusu Bülent Çarıkçı, geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan ikametine doğru gece yarısı yürüdüğü sırada Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde iki motosikletli tarafından yolu kesildi. "Paran, çantan, telefonun ü

Travestiler ölümden kurtardı!
VJ Bülent olarak bilinen TV'de müzik programı sunucusu Bülent Çarıkçı, geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan ikametine doğru gece yarısı yürüdüğü sırada Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde iki motosikletli tarafından yolu kesildi. "Paran, çantan, telefonun üzerinde ne varsa ver" diye tehdit eden iki kişiye direnen Çarıkçı, gaspçıların elinden kurtularak koşmaya başladı. Biraz ileride motosikletle tekrar önünü kesen gaspçılar tarafından tartaklanan ünlü sunucu yaralandı. 
 
BIÇAKLA KOVALADILAR 
 
Tekrar hamle yaparak karşı yola geçmeye çalışan Çarıkçı'yı takibi bırakmayan iki gaspçı, önce bıçak çekti ardından da motosiklet ile ezmeye çalıştı. Kaçmakta kararlı olan Vj Bülent'i gaspçılar bu kez bıçakla kovalamaya başladı. Bıçağı üzerine doğru sallayan gaspçının hamlesi ardından yere düşen Çarıkçı, sol kolundan yaralandı. Çığlıklarına ise etrafta bulunan travestiler koştu. Cadde üzerinde bulunan travestiler araya girerek Bülent Çarıkçı'yı gaspçıların elinden kurtardı.
 
Travestilerle de tartışan gaspçılar motosikletlerine binerek olay yerinden kaçtı. Travestilerin yatıştırdığı Bülent Çarıkçı, önce evine gidip sakinleşti sonra da polisi arayarak yardım istedi. Polis ekipleri tarafından karakola götürülen ünlü sunucu gaspçılardan şikâyetçi oldu. Olayın şoku ile motosikletin plakasını göremediğini ifade eden ünlü Bülent Çarıkçı, kendisini ölümle tehdit eden ve yaralanmasına sebep olan gaspçıların cezalandırılmasını istedi. Olaydan birkaç saat sonra Osmanbey'de yakalanan D.K ve C.M. isimli 18 yaşından küçük gaspçılar hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler