Trafiğe kapalı alanda beton bariyere çarptı

Aydın - İzmir Otoyolu'nda, son sapaktan sonra uyarı levhalarıyla yolun bittiğinin belirtildiği kısmına giren otomobil, yaklaşık 100 metre gittikten sonra, yolu kapamak için kullanılan beton bariyere çarparak takla attı. Kazada otomobilde sıkışan 4 kişi, A

Trafiğe kapalı alanda beton bariyere çarptı

Aydın - İzmir Otoyolu'nda, son sapaktan sonra uyarı levhalarıyla yolun bittiğinin belirtildiği kısmına giren otomobil, yaklaşık 100 metre gittikten sonra, yolu kapamak için kullanılan beton bariyere çarparak takla attı. Kazada otomobilde sıkışan 4 kişi, AKS 100 ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu Muğla bağlantı yolundaki trafiğe kapalı alanda meydana geldi. Son sapaktan sonra uyarı lehvalarıyla yolun bittiğinin belirtildiği kısma giren Muzaffer Öden (19) yönetimindeki 35 KC 7050 plakalı hafif ticari araç, yaklaşık 100 metre gittikten sonra beton bariyere çarptı. Bariyeri savuran otomobil, takla atarken, kazada sürücü Öden, Ahmet Günaydın (18), Muammer Şenses (17) ve Aykut Günaydın (19) araçta sıkışarak yaralandı. Hurdaya dönen araç ile yaralıları görenler kazayı; AKS 110, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen AKS 110 ekipleri, yaralıları sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılardan Muzaffer Öden ve Ahmet Günaydın ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne, Muammer Şenses ve Aykut Günaydın ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Aykut Günaydın'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam