Trabzon’un Ankara’da güçlü temsil edilmesi şart

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Belediye Başkan Yardımcılığı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlerini yürütürken Trabzon’un her köşesinde bir anısı, doğusundan batısına kadar her yerinde hizmet izlerinin olduğunu belirtti.Vakıfl

Trabzon’un Ankara’da güçlü temsil edilmesi şart

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Belediye Başkan Yardımcılığı ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlerini yürütürken Trabzon’un her köşesinde bir anısı, doğusundan batısına kadar her yerinde hizmet izlerinin olduğunu belirtti.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken sorumluluk bölgesinde bulunan illerde bulunan vakıf eserlerini nasıl ayağa kaldırdıysak Trabzon’u da ayağa kaldırmak için var gücüyle çalışacağına dikkati çeken Yıldırımhan, “Haziran’da yapılacak seçimlerin ülkemize ve şehrimize yeni bir dinamizmle birlikte hayırlar getirmesini diliyorum. Bendeniz yaklaşık 28 yıldan beri gerek siyasette gerek bürokraside şehrimize hizmet vermeye gayret eden, üstlendiği sorumlulukları yerine getirmeye çalışan biriyim. Türkiye için elimizi taşın altına koymak hedefiyle milletvekili aday adayı olarak yola çıktık.” dedi.

HİZMET İÇİN YOLA KOYULDUK

“Bu güne kadar yaşadığım olaylar ne olursa olsun, fikrimden ve siyasi duruşumdan hiçbir taviz vermeden, hiçbir savrulma ve yalpa yapmadan bu güne kadar yoluma devam ettim.” diyen Yıldırımhan şöyle devam etti: “Menfaatlerimi ve ikbalimi, milletimize hizmet düşüncesinin önüne geçirmeden dimdik durmaya gayret ettim. Trabzon ve Trabzon halkı etkisi sınırları aşan bir olgudur. Şehrimiz son derece dinamik ve son derece sağlıklı bir şehirdir. Hamdolsun bu şehrin her sokağında bir anımız, her köşesinde, doğusundan batısına her yerinde hizmet izlerimiz vardır. Biz halkımızı çok iyi tanıyoruz. Şehrimizin ve halkımızın bütün sorunlarını çok yakından takip ediyoruz.”

ANKARA’DA GÜÇLÜ TEMSİL ŞART

AK Parti iktidarıyla birlikte Trabzon’un altyapı ve üst yapı hizmetleriyle birlikte modern bir kent kimliğine büründüğünü ifade eden Yıldırımhan, “Trabzon AK Parti iktidarıyla birlikte bütün Türkiye’de olduğu gibi birçok yatırım ve hizmeti 10 yıl gibi kısa sürede bünyesine kattı. AK Parti’nin Trabzon’a kazandırdığı hastaneler, sağlık ocakları, bölünmüş yollar, HES projeleri, tüneller ile bu şehir modern bir kimliğe kavuştu. Trabzon’un 2023 vizyon projelerinin devam etmesi ve yeni projelerin üretilip hayata geçirilmesi için şehrimizin güçlü bir şekilde Ankara’da temsil edilmesi gerekmektedir.” şeklinde konuştu.  

AK PARTİ’NİN ALTERNATİFİ YOK

AK Parti’nin dinamik teşkilatlarıyla, üye sayısıyla Türkiye ve dünyada hiçbir partinin erişemeyeceği bir rekora imza attığını kaydeden Yıldırımhan, “AK Parti kuruluşundan itibaren toplumun bütün kesimlerini kucaklayan ve ötekileştirilmiş, hor görülmüş geniş halk kitlelerinin sesi olmaya özen gösteren bir parti oldu. İşte ezilen bu halk kitlelerinin sesi olduğu için Türkiye’de tek parti döneminden sonra en uzun süreyle iktidarda kalan bir parti konumuna erişti. Hala daha AK Parti’yi iktidardan indirecek alternatif bir hareketin ya da partinin ortaya çıkması şöyle dursun ufukta dahi böyle bir oluşum gözükmüyor. İnşallah biz Türkiye’nin 2023, 2071 vizyonuna uygun projeleri birer birer hayata geçirip daha çok uzun yıllar iktidarda kalacağız. AK Parti’nin uzun yıllar iktidarda kalmasının ve oylarını sürekli olarak artırmasının sırrı budur” diyerek açıklamasını bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam