Trabzon'un 500 bin nüfusu nerede?

Demokrat Parti Trabzon Milletvekili Adayları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.DP Milletvekili adayları Ali Akar, Kemal İnan, Şenol Çolakoğlu, Hakan Hüseyin Küçükali, Osman karabayır  ve partilileri TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Meclis B

Trabzon'un 500 bin nüfusu nerede?

Demokrat Parti Trabzon Milletvekili Adayları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

DP Milletvekili adayları Ali Akar, Kemal İnan, Şenol Çolakoğlu, Hakan Hüseyin Küçükali, Osman karabayır  ve partilileri TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları H. İbrahim Nalbant, Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Avcı, Genel Sekreter Hakan Gürhan  karşıladı.

TRABZON’UN 500 BİN NÜFUSU NEREDE?

Trabzon’un gerçekçi projeler üretmesi gerektiğine vurgu yapan Akar, ”Hayallerle uğraşmayalım.” dedi. 

Çevre yolunun 1999 yılında programa alındığını ancak Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde hiçbir çalışma olmadığını dile getirdi. Trabzon nüfusunun bir milyon civarında iken 750 bine düşürüldüğünü anımsatan Akar, “Bir milyon nüfusun artışı da hesaplandığında bugün yaklaşık 1 milyon 250 bin olması gerekiyor. Şu an nüfusumuz 750 olduğuna göre Trabzon’un 500 bin nüfusu nerede? 500 bin nüfusun payını alsan bir Trabzon daha yapardık.” sorusunu sordu.

Devlet desteği olmadan fındık gibi sanayi ürünlerinin ayakta duramayacağını ifade eden Akar, kabuklu fındığın kilosunun 7 avro olması gerektiği dile getirdi. Uygulanan politikalarla bir avro değerinde tutulan fındığın kendi başına değer kazandığını aktardı.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Türkiye’nin katılımcı demokrasiyi uygulayan bir ülke olmasını arzu edildiğini ifade ederek zaman içerisinde daha iyi bir noktaya gelineceğini umduğunu aktardı.

Projelerin ortak akıl ile oluşturulmasında büyük fayda bulunduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, “Herkesin fikri alınmalı ve projelerin uygulanması gerekiyor. Çünkü kaynaklarımız kısıtlıdır. Gerek projelerin kapasitesi ve zamanlaması açısından bunu ihtiyaç vardır. Verimlilik içinde bu gereklidir. Şehrimizde proje geliştirilmesi konusunda özellikle odamızdan ortak akılla çıkan projeler bugün bütün siyasi partiler tarafından savunulmaktadır. Oda olarak mümkün olduğu kadar hazırlanan projelerde ortak aklı ön plana çıkarmaya gayret gösterdik. Bunun doğruluğu da bugün siyasi partilerimizin buna sahip çıkmasından ortaya çıkmaktadır. Bugün hangi partiyi ele alırsak alalım ortak akıl ile çıkan projeler siyesi partilerimiz tarafından savunuluyor. Ak Partiyi ele aldığımız zaman düşünün ki yatırım adası ve endüstri bölgesi, Uzun gölden Ovit’e kış Turizmi ve kayak Merkezi, Havaalanı ikinci pistin geliştirilmesi, inovasyon merkezlerinin kurulması gibi projelere sahip çıkılmıştır” dedi.

ŞEHRİN VE ODANIN ORTAK AKLIN PROJELERİNE SAHİP ÇIKAN SÜLEYMAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Başkanı Hacısalihoğlu elbette iktidar partisinin gücü daha fazla olacağı için önümüzdeki süreç bunu belli edecek ve bizim bütün amacımız bu doğru projelerin hayata geçirilmesinde şehir olarak hem fikir olunması gerektiğini ifade etti. Hacısalihoğlu, “Bu anlamda İktidar Partisi olması nedeniyle Sayın Süleyman Soyluya şehrin ve odanın ortak akıl projelerine sahip çıkmasından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

DEMOKRAT PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA TEŞEKKÜR

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Doğru Yol Partisi ülkemizin köklü partilerinden biri olduğunu kaydederek şehrimizde bir tabanı olduğunu belirterek, “Sizleri de çalışmalarınızdan ötürü takdir ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam