Trabzon'u yakan saldırıya Başkan'dan kınama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen bombalı saldırıda şehit edilmesini telin etti. Başkan Gümrükçüoğlu Türkiye’nin istikrarını hedef alan güçlerin he

Trabzon'u yakan saldırıya Başkan'dan kınama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen bombalı saldırıda şehit edilmesini telin etti. Başkan Gümrükçüoğlu Türkiye’nin istikrarını hedef alan güçlerin hedeflerine asla ulaşamayacaklarını söyledi.

Trabzon’un Tonya ilçesine bağlı İskenderli Mahallesi’nden olan polis memuru Kenan Kumaş’ın her zaman bir kahraman olarak anılacağını ve isminin yaşatılacağını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Türkiye’nin istikrarı ve büyümesinin önünde engel olmaya çalışanlar bu amaçlara ulaşabilmek için geçmişte olduğu gibi bugün de taşeronlar tutmaktadır. Başkalarının piyonu olmaktan öteye gidemeyene bu alçaklar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Türkiye bu hainlere rağmen dünyanın en büyük güçlerinden biri olmayı gerçekleştirecektir. Bu ihanetler milletimizin polisimize ve askerimize karşı saldırıları düzenleyen güçler karşısındaki yüksek irade ve azmini daha da arttıracaktır. Millet olarak her zamanki gibi dimdik ayaktayız. Kalleşlerin gereken cevabı her zaman alacaklarına inanıyorum. Saldırıda şehit olan Trabzon’un evladı Kenan Kumaş’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı polisimize de acil şifalar diliyorum. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzonlu şehidimiz Kenan Kumaş’ın ismini yaşatmak için gerekeni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler