Trabzon’u fırçasıyla tanıtacak

Akçaabatlı Ressam sanatçı Ekrem Kutlu kişisel resim sergisine bir yenisini daha ekleyecek. Trabzonlu resim sanatçısı Ekrem Kutlu yurtdışı sergilerine bir yenisini daha ekleyecek.4-18 Şubat’ta Paris’te “Paris Trabzon Günleri” etkinliği kapsamında Epinay Be

Trabzon’u fırçasıyla tanıtacak

Akçaabatlı Ressam sanatçı Ekrem Kutlu kişisel resim sergisine bir yenisini daha ekleyecek.

Trabzonlu resim sanatçısı Ekrem Kutlu yurtdışı sergilerine bir yenisini daha ekleyecek.4-18 Şubat’ta Paris’te “Paris Trabzon Günleri” etkinliği kapsamında Epinay Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşecek sergide bir birinden güzel tablolar sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Trabzon’un yaylaları, doğası, denizi, yeşili ve yaşam biçimini bütün doğallığı ile tablolarına aktaran Kutlu’nun sergisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

BÜLENT BAŞKAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ekrem Kutlu Paris’te gerçekleşecek sergisinde kendisine her fırsatta destek veren ve sahip çıkan Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’a teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bülent başkan sağolsun Trabzon’un adeta gönüllü kültür elçisi gibi çalışıyor. Hayallerin şehri Paris’te sergi açmamıza fırsat tanıdığı için kendisine ve sponsorumuz Türk Hava Yollarına teşekkür ediyorum. Bizlere ne kadar çok yurt dışında sergi açma fırsatı tanınırsa Trabzonlu sanatçılar kendilerini daha çok ifade etme fırsat bulur”

11-022.jpg

12-039.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam