Trabzonspor'dan Çamburnu açıklaması: "Mirasımızdır"

Trabzonspor Sürmene'de meydana gelen yangınla ilgili mesaj yayınladı.

Trabzonspor'dan Çamburnu açıklaması: "Mirasımızdır"
Trabzonspor, Trabzon'un Süremene İlçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda meydana gelen yangın ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden "Çamburnu mirasımızdır, sahip çıkacağız!" başlığı ile yayınlanan mesajdarnu'nun anılarımızda kalan bir nostaljiye elbette dönüşmemelidir. Trabzonspor Kulübü olarak Çamburnu'nda kulübümüz adına bir hatıra ormanı kurulması başta olmak üzere, alanın yeniden yeşillendirilmesi için devletimizin kurumları ve sivil toplum örgü "Sürmene ilçemizin sarıçamlarla kaplı doğa harikası Çamburnu mevkiinde çıkan yangında 15-20 hektarlık bir alanın zarar görmesi hepimizi derinden üzmüştür. Yanan bir "ormanlık alan" değildir sadece... Çamburnu, Trabzonluların en gözde mesire yerlerinden biridir. Yüzmeyi öğrendikleri koyun eteği; çocukluklarının; anılarının geçtiği en unutulmaz mekanlardandır. Kısacası; ömrümüzün en güzel yeşilidir Çamburnu... Çocuklarımıza mirasımız bellediğimiz Çambutleri ile ortak çalışmalar yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz. Doğa hepimize bir mirastır. Sahip çıkacağız." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam