Trabzonspor’da o üyeler için şok iddia

Bayındırlık ve Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor eski Başkanı AK Parti Milletvekili Faruk Özak, Çay TV’de katıldığı bir programda çarpıcı bir iddiada bulundu.Trabzonspor camiasında gündemi sarsacak  bir soru soran eski Bakan Özak, Trabzons

Trabzonspor’da o üyeler için şok iddia

Bayındırlık ve Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor eski Başkanı AK Parti Milletvekili Faruk Özak, Çay TV’de katıldığı bir programda çarpıcı bir iddiada bulundu.

Trabzonspor camiasında gündemi sarsacak  bir soru soran eski Bakan Özak, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan kulübü artık almanın zor olduğunu, çünkü 2 bin 800 yeni üye yaptığını öne sürdü ve ardından şu şok soruyu sordu: ”2 bin 800 üyenin giriş ödentisi ve birer yıllık aidatları hangi denizcilik şirketi tarafından ödendi? Bunu açıklasınlar yeter.”

Faruk Özak’ın bahsettiği şirketin Reza Zarrab’a ait gemicilik şirketi olduğu öne sürülüyor.
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu bu iddiaya bakalım cevap verebilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam