Trabzonspor kaldığı yerden: 32. Randevu!

Trabzonspor Konyaspor maçı ile galibiyet serisine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Trabzonspor kaldığı yerden: 32. Randevu!

Ligin ikinci yarısında deplasmanda maç kaybetmeyen Trabzonspor kaldığı yerden seriyi sürdürmek istiyor. 


Spor Toto Süper Lig'de 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 2017 yılında deplasmanda elde ettiği 3 galibiyete bir yenisine daha eklemek istiyor. Ligin ikinci yarısında dış sahada Bursaspor'u 2-1 , Kasımpaşa ve Osmanlıspor'u 1-0'lık skorlarla geçen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Atiker Konyaspor maçından kayıpsız ayrılarak deplasmanda üst üste 4 galibiyetini elde ederek kaldığı yerden seriye devam etmek istiyor.

TRABZONSPOR İLE ATİKER KONYASPOR 32. RANDEVUSUNA ÇIKACAK 

Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında Cumartesi günü Atiker Konyaspor ile Trabzonspor 32. kez karşı karşıya gelecekler.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 31 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 16-9 üstünlüğü bulunuyor. Altı maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrılırken, Trabzonspor, söz konusu maçlarda 44 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde ise 33 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler