Trabzonlular'dan Şehitler İçin Mevlit

Yeni yönetimin oluşturulmasının ardından yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Manisa Trabzonlular Derneği şehitler için mevlidi şerif okuttu. Öğle Namazı öncesi Hatuniye Camii önünde vatandaşlara lokma ikramı ile başlayan programda hem Kur'an-ı Kerim hem de

Trabzonlular'dan Şehitler İçin Mevlit

Yeni yönetimin oluşturulmasının ardından yaptığı etkinliklerle dikkat çeken Manisa Trabzonlular Derneği şehitler için mevlidi şerif okuttu. Öğle Namazı öncesi Hatuniye Camii önünde vatandaşlara lokma ikramı ile başlayan programda hem Kur'an-ı Kerim hem de mevlidi şerifler okundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, "Bugün vatanımız, bayrağımız, toprağımız uğruna şehit olanlarımız ve gazilerimiz için bu hayrı yapıyoruz. Son günlerde artan terör olaylarında hayatını kaybedenlerimiz için Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuyoruz. Şehitlik mertebesi peygamberlikten sonra en önemli mertebedir. Vatanımız için, toprağımız için, bayrağımız için herkes seve seve bu uğurda canın vermeye hazırdır. Bizlere de bu anlamda görevler düştüğünde görevlerimizi yapmaya hazırız. Ümit ediyorum ülkemizdeki bu terör olayları bir an önce sona erer. Artık şehit haberleri gelmez. Ülkemizde huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız. Ülkemiz çok güzel bir ülkedir. Dış güçlerin gözü hep ülkemizdedir. Bizleri karıştırıyorlar. Oyuna gelmemiz lazım. İnşallah en kısa zamanda barış süreci gelir ve arzu edilen duruma geliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam