Trabzonlu sürücü ağır yaralı!

Hatay Belen ilçesinde bir otomobil sürücüsü, park halindeki yolcu otobüsüne çarpttı.Belen ilçesinde bir otomobil sürücüsü, park halindeki yolcu otobüsüne çarpttı. Kazada, 2 kişi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, bir firmaya ait 61 S 0462 plakalı yolcu o

Trabzonlu sürücü ağır yaralı!

Hatay Belen ilçesinde bir otomobil sürücüsü, park halindeki yolcu otobüsüne çarpttı.

Belen ilçesinde bir otomobil sürücüsü, park halindeki yolcu otobüsüne çarpttı. Kazada, 2 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir firmaya ait 61 S 0462 plakalı yolcu otobüsü Belen ilçesinde Muhlisali Mahallesi Koca Yusuf Restoranın karşısında arızalandı.

Otobüsün sürücüsü Trabzonlu Bülent Memişoğlu (34) yol kenarında otobüsün arka kısmında otobüsün arızası ile ilgilenmeye başladı. Bu sıralarda Mevlüt Yozgat (30) yönetimindeki 31 KAK 57 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce refüje sonrada park halindeki otobüse çarpttı.

Kazada, otobüsünü onaran sürücü Bülent Memişoğlu ile otomobil sürücüsü Mevlüt Yozgat ağır yaralandı.

Karayolu bir süre trafiğe kapandı. otomobil sürücü Mevlüt Yozgat, sıkıştığı araçtan zor çıkartıldı. Her iki sürücü, 112 Acil Servis Ambulansı ile İskenderun Körfez Hastane'sine kaldırıldı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam