Trabzonlu iş adamından haber alınamıyor

Trabzonlu iş adamı Uğurtan Aydın'dan haber alınamıyor. Dün sabah şiddetli baş ağrısıyla evden çıkan iş adamı Uğurtan Aydın'dan 24 saattir haber alınamıyor.En son bir bankada ödeme gerçekleştirdikten sonra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında görülen ve işle

Trabzonlu iş adamından haber alınamıyor

Trabzonlu iş adamı Uğurtan Aydın'dan haber alınamıyor. Dün sabah şiddetli baş ağrısıyla evden çıkan iş adamı Uğurtan Aydın'dan 24 saattir haber alınamıyor.

En son bir bankada ödeme gerçekleştirdikten sonra Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında görülen ve işlemini gerçekleştirerek ayrılan iş adamının telefonu sürekli kapalı sinyali veriyor. Uğurtan Aydın'a ulaşamayan ailesi durumu polise aktararak gerekli araştırmaların yapılmasını talep etti.

Emniyet güçleri, bölgedeki karakol, hastane ve ulaşım noktalarında Uğurtan Aydın'ın izine rastlayamadı. Cumhuriyet savcılığı kayıp ihbarını ülke genelindeki bilgi sistemine iletti. Ailesi, Uğurtan Aydın'ın durumunu bilen ya da kendisini görenlerin Trabzon Taksim Karakolu ya da emniyet güçlerine bilgi vermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler