Trabzonlu güzele yapılan ahlaksızlığa skandal açıklama!

2015 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda yaşanan ve Haber61.net'in gündeme getirdiği skandala açıklama geldi. Yarışmada 4. güzel seçilerek taçlandırılan Trabzonlu Şevval Ayvaz'ın yarışmadan sonra "yanlışlık oldu" deyilerek tacınının geri alınarak Be

Trabzonlu güzele yapılan ahlaksızlığa skandal açıklama!

2015 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda yaşanan ve Haber61.net'in gündeme getirdiği skandala açıklama geldi.

Yarışmada 4. güzel seçilerek taçlandırılan Trabzonlu Şevval Ayvaz'ın yarışmadan sonra "yanlışlık oldu" deyilerek tacınının geri alınarak Berfu Yıldız'a verilmesiyle gerçekleştirilen skandalla ilgili ilk açıklama yapıldı

Miss Turkey Organizasyon Başkanı Can Sandıkçıoğlu yaptığı açıklamada "Hata tamamen benim. 4'üncü güzelin numarasını doğru yazdım ama adını yanlış yazdım. Kamu oyundan özür dilerim" dedi.

Bu özür sosyal medyada yeni bir skandal olarak değerlendirilerek hiçbir şekilde kabul görmezken genç kızların hayalleriyle basitçe oynanması sert şekilde eleştirildi. Bu ahlaksızlığın sonucunda olan Trabzonlu güzel Şevval Ayvaz'a olurken bunun nasıl telafi edileceğine dair ise hala net bir açıklama gelmedi.

miss.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam