Trabzonlu genç kızın acı sonu!

Trabzonlu olan ve İstanbul'da yaşayan Yasemin İsenç, silahla poz veren arkadaşını çekmek isterken gözünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan genç kızın beyin ölümü gerçekleşirken, kız arkadaşını vuran Nimet Özyıl tutuklandı.    Akıllara durgunluk veren olay ö

Trabzonlu genç kızın acı sonu!
Trabzonlu olan ve İstanbul'da yaşayan Yasemin İsenç, silahla poz veren arkadaşını çekmek isterken gözünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan genç kızın beyin ölümü gerçekleşirken, kız arkadaşını vuran Nimet Özyıl tutuklandı. 
 
Akıllara durgunluk veren olay önceki gün gece saat 03:00 sıralarında Küçükçekmece’de yaşandı. Şirinevler’de kafe işleten İnan yılmaz, gece iş bittiğinde yanında çalışan ve evlilik planları yaptığı nişanlısı Yasemin İsenç(24) ve diğer çalışan kız Nimet Özyil (21) ile birlikte gece iş çıkışı Tevfikbey Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi 25/1 numaradaki evlerine gittiler.
 
"ÇEKİYORUM" DEDİ GÖZÜNDEN VURULDU!
 
Eve giden İnan Yılmaz belindeki silahı evdeki çekmeye koydu. İddiaya göre Silahı gören Nişanlısı Yasemin İnanç silahı çekmeceden alarak doldur boşalt yaparak boş silahta tetiğe basarak tetik düşürdü. İfadelere göre daha sonra Nimet Özyil (21) Yasemin isenç’in elinden aldığı silah ile oynamaya başladı. Özyil silahı doğrultarak arkadaşı yaseminin fotoğraf çekmesini istedi.
 
Nişanlısının silahıyla poz veren iş arkadaşı Nimet Özyil’in fotoğraflarını çekmek için cep telefonunu eline alan genç kız, çekiyorum dedikten sonra patlayan silahtan çıkan kurşunun gözünden girmesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Arkadaşlarını ve komşularının haber vermesi üzerine 112 Acil servis görevlileri ve polis ekipleri olay yerine geldi. Gözünden kurşun giren genç kızın kalbinin attığını belirleyen sağlık görevlileri genç kızı, Bakırköy Dr. Sadi konuk Eğitim ve araştırma hastanesine götürdü. Ameliyata alınan genç kız yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis tetiği çeken Nimet Özyil ve evlilik planları yaptığı patronu İnan Yılmaz’ı gözaltına aldı.
 
MAHKEME TUTUKLADI!
 
Polis merkezi’nde ifadesi alınan Nimet Özyil. Silahın patronu İnan yılmaz’a ait olduğunu ve silahla poz verdiği sırada fotoğrafını çeken arkadaşı Yasemin’i silahın patlaması sonucu kaza ile vurduğunu söyledi. Savcılığa sevk edilen İnan Yılmaz serbest kalırken, fotoğraf çektirirken arkadaşını gözünden vuran Nimet Özyıl mahkeme tarafından tutuklandı.
 
Gözünden giren kurşunla ağır yaralanan genç kız Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Doktorların kurtarmak için büyük çaba harcadığı genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Genç kızın Yurtdışında yaşadığı öğrenilen ailesinin olayın ardından yola çıkarak Türkiye’ye geldiği ve beyin ölümü gerçekleşen kızlarının organlarının bağışlanması ile ilgili kritik kararı vermesi bekleniyor. Ailenin kızlarının kaza kurşunu ile vurulduğuna inanmadığı ve hukuki yollardan haklarını aramak için dava açacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam