Trabzonlu bürokratlara yeni görev!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin, Trabzonlu bürokratlarla ilgili Bakanlığında yaptığı tasarruflar geçtiğimiz haftalarda gündemi oldukça meşgul etmiş, yerel seçimlerde AK Partinin yüksek oy aldığı Trabzon’da bu durum tartışmalara ve hoşnutsuzlu

Trabzonlu bürokratlara yeni görev!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin, Trabzonlu bürokratlarla ilgili Bakanlığında yaptığı tasarruflar geçtiğimiz haftalarda gündemi oldukça meşgul etmiş, yerel seçimlerde AK Partinin yüksek oy aldığı Trabzon’da bu durum tartışmalara ve hoşnutsuzluklara sebep olmuştu.

Bu tartışmalar henüz sıcaklığını korurken bu kez iyi haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan geldi. Hizmetleri ile Türkiye nüfusunun tamamına hitap eden, Türkiye bütçesinin yaklaşık yarısına (201 Milyar TL) hükmeden bir kurumun 2 numaralı koltuğu olan Başkan Yardımcılığı görevi, 28.05.2014 tarihli resmi gazetede yayımlanan kararname ile Trabzonlu olan Murat Yazıcı’ya teslim edildi.

Daha önce yine Bakanlığın ilgili kuruluşu olan Devlet Personel Başkanlığına da bir Çaykaralı olan Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu, Çalışma Genel Müdürlüğüne Of’lu Ali Kemal Sayın’ı atayan Bakan Çelik, atadığı Trabzonlu il müdürleri ve daire başkanlarından sonra, 1 yıl önce SGK Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına yine kendisinin atadığı Murat Yazıcı’yı bu önemli göreve getirerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı özelinde Trabzon bürokrasisi ile ilgili oluşan yanlış algıyı düzeltme yolunda da büyük bir adım attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam