Trabzonlu adam aldatan karısını vurdu!

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinde kendisini aldatırken yakaladığı karısını ve sevgilisine kurşun yağdırdı. Polis uzun süre vurulduktan sonra yaralı halde olay yerinden kaçan kadını aradı. Olay saat 01.00 sıralarında Ören Mahallesi Meşelik Sokak’ta mey

Trabzonlu adam aldatan karısını vurdu!

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinde kendisini aldatırken yakaladığı karısını ve sevgilisine kurşun yağdırdı. Polis uzun süre vurulduktan sonra yaralı halde olay yerinden kaçan kadını aradı. 

Olay saat 01.00 sıralarında Ören Mahallesi Meşelik Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Trabzonlu Şenol Baykan (34) bir süredir görüşmediği karısı D.B.’yi (27) evde dost hayatı yaşadığı Hüseyin K.(41) ile uygunsuz bir halde yakaladı. Buna sinirlenen Şenol Baykan yanında bulunan 9 milimetre çapında ruhsatsız silah ile önce karısının sağ ayağına iki el, ardından da birlikte yakaladığı Hüseyin K’nın sağ bacağına 4, sol bacağına 3 ve sol eline bir el ateş etti. Şenol Baykan daha sonra ağabeylerini arayarak karısını ve dost hayatı yaşadığı kişiyi vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen Şenol Baykan’ın ağabeyi Yusuf ile Osman Baykan polisi arayarak bilgi verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri elinde silahla bekleyen Şenol Baykan’ı önce sakinleştirip silahı bıraktırdı, ardından da yakalayarak polis otosuna bindirdi. Polis olayın yaşandığı eve geldiğinde Hüseyin K’nın yaralı halde bulurken, Şenol Baykan’ın karısı D.B.’nin ise yaralı halde kaçtığını tespit etti. Şenol Baykan’ın yakınları yaralı halde kaçan D.B’yi evin bahçesinde ve etrafında aramalarına rağmen bulamadı. Silahlı yaralama olayının yaşandığı eve gelen 112 sağlık görevlileri Hüseyin K’ ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 


Şenol Baykan’ın ağabeyi Yusuf Baykan silahlı yaralama olayının namus meselesinden kaynaklandığını söyledi. Yusuf Baykan “Bizim namusumuza olan buysa, olacak budur. Kardeşimde icabına bakar. Ayrı ayrı erkeklerle kardeşimin evine girmiş. Kardeşim yakalamış vurmuş” dedi. 


YENGESİNİN KARDEŞİNİ ALDATTIĞI GÖRÜNTÜ KAYITLARINI POLİSE TESLİM ETTİ


Şenol Baykan’ın bir diğer ağabeyi Osman Baykan yengesi D.B.’nin Hüseyin Karataş dışında B.B. ile de dost hayatı yaşadığını ve B.B.’nin karısının kendilerine yengeleri ile uygunsuz halde çekilmiş fotoğraflarını verdiğini söyledi.

Fotoğrafların bulunduğu flaş diski polise teslim eden Osman Baykan “B.B ile bu evde ilişkiye girerken birbirlerini kameraya almışlar. B.B. bu gün akşam alınmazsa, annesinin evi var, bu akşam aldınız aldınız, yoksa ben vuracağım bende teslim olacağım size. Bana silah bulun diye yalvarıyorum herkese. Silahı bıraktırdım, kardeşimi kendi ellerimle teslim ettim size. Biz namusumuz için yaşıyoruz. Kadınlar aldatırsa biz erkekler vurmaya haklıyız. Her zamanda vuracağız. Trabzonlu olarak gelinimizi aldatırken yakalıyoruz. İki tane dostuyla. Kendisi kaçtı, gelin yaralı kaçtı. B.B. ikinci dostu. Teslim ettiğim flaş bellekte yataktaki resimleri var. B.B.’nin karısı teslim etti bunu bize. İçerideki ikinci dostu. Bir aydır evde yokum. Annem hasta diye geldim, silah sesi duyuyorum evde. Karısı ile dostunu vuruyor. Üç tane yeğenim var. Üç tane çocuğu olan kadın aldatıyorsa bu kadınların dibi kurusun. Bu evde ekmek eksik olmaz. Şu zavallı annem çocukların hepsine bakıyor” diye konuştu. Osman Baykan evin içinde yaralı olarak bekleyen Hüseyin Karataş’a müdahale etmek için gelen 112 sağlık görevlilerine de “Tedavi etmeyin arkadaşlar. Gebersin. Niye yoruyorsunuz? Yavaş yavaş gebersin arkadaşlar” diyerek seslendi. 


POLİS İNŞAATLARDA YARALI KADINI ARADI 
Eşi tarafından silahla ateş edilerek ayakların yaralanan D.B. camdan atlayarak yaralı halde kaçmayı başardı. Korktuğu için saklanan yaralı kadını bulmak için polis ekipleri mahallede ki inşaatlarda aramaya yaptı. Polis inşaat halindeki binalara girerek “D.hanım biz polisiz, çıkabilirsiniz” diye seslenerek D.B.’yi bulmaya çalıştı. Yaklaşık 1 saatten fazla süren aramalara rağmen ortaya çıkmayan yaralı kadın bir süre sonra babasına mesaj arayarak kendisini almasını istedi. Olayın yaşandığı mahalleye gelen baba polislerle birlikte kızını saklandığı yerden alarak kendi aracıyla hastaneye getirdi. 
Silahlı yaralama olayını gerçekleştiren Şenol Baykan gözaltına alınarak emniyete götürülürken, hastaneye kaldırılan Hüseyin K.’ın aldığı kurşun yaralarının yanı sıra kafatası ve iki ayağının kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan D.B.’nin tedavisi hastane de devam ediyor. 
Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam