Trabzon’dan bir bakan şart

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 1 Kasım Genel Seçimleri'nden sonra kurulacak yeni hükümette mutlaka Trabzon'dan bir bakanın görev alması gerektiğini söyledi. Başkan Genç, Yeni Cuma, Sanayi ve Değirmendere mahallelerinde esnaf ziyaretinde

Trabzon’dan bir bakan şart

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 1 Kasım Genel Seçimleri'nden sonra kurulacak yeni hükümette mutlaka Trabzon'dan bir bakanın görev alması gerektiğini söyledi.

Başkan Genç, Yeni Cuma, Sanayi ve Değirmendere mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Konuşmalarında her zaman Trabzon'dan bir bakanın çıkması gerektiğini dile getiren Başkan Genç bu isteğini esnaf ve çarşı ziyaretlerinde de tekrarladı. Vatandaşların da Başkan Genç ile sohbetlerinde dile getirdiği en önemli istekleri arasında Trabzon'dan en az bir bakanın çıkması gerektiği yer aldı.

Başkan Genç de vatandaşların bu görüşüne katılarak yatırım ve hizmetlerin kesintiye uğramaması ve yeni projelerin Trabzon'a çekilmesi için 1 Kasım'dan sonra kurulacak yeni hükümette Trabzonlu bir bakanın olmasının bölge insanın yeni hükümetten en önemli beklentisi olduğunu belirtti.

Uzun zamandır Trabzon'dan bir bakanın görev almadığına vurgu yapan Başkan Genç bunun sıkıntısının çekildiğini belirterek, "Hak ettiğimiz kaynakların Trabzon'a ayrılması için mutlaka bir bakanımızın olması gerekiyor. Birkaç dönemdir şehrimizden bir bakanın olmamasının eksikliğini yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın da kentimizden bir bakanın çıkması yönünde gayret göstermelerini istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Koalisyonlarla Türkiye'nin yönetilemeyeceği ortaya çıktı. Ancak tek başına bir iktidar bu sorunların üstesinden gelebilir. Bu nedenle siyasi istikrarın korunması ve ekonomik kalkınmanın sürmesi için güçlü ve tek başına iktidara ihtiyaç var" dedi.

Şehir hastanesi, ikinci devlet üniversitesi ve demiryolu gibi vizyon projelerin Trabzon'a kazandırılmasında bir bakanın çok önemli roller üstlenebileceğine dikkat çeken Başkan Genç vatandaşlardan da bu konuda kurulacak yeni hükümete baskı yapmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam