Trabzon'daki okulda keşkekli kermes

Trabzon Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu Aile Birliği, okul yararına keşkekli kermes düzenledi.

Trabzon'daki okulda keşkekli kermes

Trabzon Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu Aile Birliği, okul yararına keşkekli kermes düzenledi.

Prof. Dr. İhsan Koz Okulu’nun bahçesinde hafta sonu düzenlenen kermese, okul yönetimi, aile birliği ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Çeliktürk, kermesin üyeler tarafından hazırlandığını belirterek, satıştan elde edilecek gelirin okul yararına kullanacaklarını ifade etti.

Çeliktürk, “Okul Aile Birliği üyelerimizin katkıları ile hazırlanan kermeste yöresel birçok ürün yer alıyor. Kermesimiz vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirlerin, okulun ihtiyaçları için harcanacağız” dedi.

1-921.jpgDüzenlenen kermesin güzel bir katılımla güzel bir neticeye ulaştığını belirten Çeliktürk, “En yakın velimizden kendini bu ailenin bir ferdi görüp “bu çorbada tuzum olsun” diyen herkes katkı sağladı. Gerek öğretmenlerimiz, gerek velilerimiz gerekse okul aile birliği üyelerimiz ve gerekse de Esnafımız ellerinden geleni yaptılar. Biz olmanın, birlik olmanın, takım olmanın ne demek olduğunun en güzel örneği bu olsa gerek ve bunu da bize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan görmüş olduk. Okul Aile birliği başkanı olduğum okulum adına bu tablodan duyduğum sevinci ve memnuniyeti sizlerle paylaşırken Prof. İhsan koz Ailesinin bir ferdi olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Bu duygularla En büyük destekçilerim olan aile birliğindeki arkadaşlarıma şahsım ve okulum adına kermesimize maddi manevi katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyor, bu birlikteliğin artarak devam edeceğine olan inancımla saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Çeliktürk, kermese destek olan herkese teşekkür ederek, bu yıl ilkini düzenledikleri kermesin geleneksel olarak her yıl düzenleneceğini söyledi.

2-381.jpg

3-181.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam