Trabzon'daki esnaftan örnek davranış

Trabzon'da esnaflık yapan Ayhan Kenar emek vererek yaptığı yağlı boya tablolarını müzayede de satarak gelirini lösemili çocuklar için bağışladı.   TABLOLARIN GELİRİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN   Trabzon'da bayan kuaförlüğü yapan Ayhan Kenar'dan duygulandıran j

Trabzon'daki esnaftan örnek davranış
Trabzon'da esnaflık yapan Ayhan Kenar emek vererek yaptığı yağlı boya tablolarını müzayede de satarak gelirini lösemili çocuklar için bağışladı.
 
TABLOLARIN GELİRİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN
 
Trabzon'da bayan kuaförlüğü yapan Ayhan Kenar'dan duygulandıran jest. İşyerinde yaptığı yağlı boya tablolarını müzayede yaparak satışa çıkaran Ayhan Kenar elde ettiği 10 bin TL geliri Karadeniz Hemofili Derneğine bağışladı. Bu anlamlı katkı için Ayhan Kenar'a teşekkür eden dernek başkan yardımcısı Prof. Dr. Erol Erduran tarafından plaket takdim edildi. Dernek binasında gerçekleşen törende Ayhan Kenar ve eşi Penar Kenar ailelere yardımı takdim etti.
 
losemi-1.jpg
 
HEPİMİZİN ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUKLAR VAR
 
Ayhan Kenar lösemi çocuklara ve ailelere herkesin bu noktada yapabileceği bir katkı olabileceğini belirterek "Bende bu anlamda sorumluluğumu yerime getirmek istedim" dedi. 
 
Ailelerde Ayhan Kenar'ın bu anlamlı davranışına teşekkür etti. Oldukça duygusal bir ortamda geçen buluşmada Karadeniz Hemofili Derneği yönetim üyeleri Kenan Aksoy ve Hasan Kanber ile birlikte Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'de yer aldı.
 
losemi-3.jpg
 
losemi-2.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam