Trabzon'daki çığın acısı Adana'yı yaktı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde yapımı devam eden Balkodu- 2 Hidroelektrik Santrali'nin (HES) tünel çalışması sırasında çığ altında kalarak hayatını kaybetti.

Trabzon'daki çığın acısı Adana'yı yaktı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nde yapımı devam eden Balkodu- 2 Hidroelektrik Santrali'nin (HES) tünel çalışması sırasında çığ altında kalarak hayatını kaybeden işçilerden evli ve 2 çocuk babası Nusret Er'in memleketi Adana'daki evine ateş düştü.

HES tüneli inşaatında tünel dışında arızalanan jeneratörü tamir etmeye çalışan ve çığ altında kalan 5 işçiden biri olan 40 yaşındaki Nusret Er'in Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi Buruk Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine acı haber geldi.

15 yıllık evli, 8 ve 11 yaşlarında 2 oğlu olan Nusret Er'in, 3 aydır ailesinden uzakta, Trabzon'un Çaykara İlçesi'ndeki HES inşaatında çalıştığını anlatan kardeşi Ali Er, ağabeyinin uzun yıllardır emek parası için Türkiye'nin çeşitli kentlerinde inşaat işçiliği yaptığı söyledi. Ağabeyinin Trabzon'dan önce Samsun ve Konya'da çalıştığını belirten Ali Er, "3 aydır oradaydı. En son 1,5 ay önce izinli olarak Adana'ya gelmişti. Çalıştığı yerde telefon çekmediği için kendisiyle sürekli görüşemiyorduk, ağabeyim ararsa sesini duyabiliyorduk. Cenazesini yarın sabah saat 08.00 sıralarında alacağız. Eğer zaman el verirse öğle namazına müteakiben mahallemizdeki mezarlığa defnedeceğiz" dedi.

Eşinin acı haberini duyduktan sonra fenalaşan Yasemin Er'i ise yakınları teselli etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler