Trabzon'da zabıtalar iş başında!

Trabzon'da zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi. Ortahisar Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Yardımcısı Firar Bayrak ve Zabıta Müdürü Ömer Aydın'ın yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Alanı çevresindeki esnafı denetlediğ

Trabzon'da zabıtalar iş başında!

Trabzon'da zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi.

Ortahisar Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Başkan Yardımcısı Firar Bayrak ve Zabıta Müdürü Ömer Aydın'ın yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Atatürk Alanı çevresindeki esnafı denetlediği belirtildi.

Denetimlerde eksikleri bulunan iş yerleri tespit edilerek uyarılarda bulunulduğu ve eksiklerin giderilmesi için bir hafta süre verildiği vurgulanan açıklamada, Bayrak'ın şu ifadeleri yer aldı:

"Kurban Bayramı'nda vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik şekilde beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için başta gıda sektörü olmak üzere fiyat, kalite, ürünlerin kullanım tarihi ve diğer standartlar konusunda denetimleri sıklaştırdık. Zabıtanın sürekli devam eden denetimleriyle tarihi geçmiş ürünler ve sağlık kodeksine uygun olmayan ürünlerin denetimleri, bayramdan önce olduğu gibi bayram süresince de büyük titizlik içinde yerine getirilecek. Mübarek Kurban Bayramı'nı vatandaşlarımızın huzurlu ve daha sağlıklı şekilde geçirebilmelerini temin etmek amacıyla gerek Zabıta, gerekse Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri çalışmalarını büyük bir dikkatle yerine getirecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam