Trabzon'da yolcular uçakta bekletildi!

Trabzon Havalimanı’na inen THY uçağındaki bir yolcu, tablet bilgisayarının çalındığını öne sürünce tüm yolcular yaklaşık 1 saat uçakta bekletildi.Olay önceki gün İstanbul-Trabzon seferini yapan THY'nin TK 2830 sefer sayılı uçuşta meydana geldi. Saat 21.50

Trabzon'da yolcular uçakta bekletildi!

Trabzon Havalimanı’na inen THY uçağındaki bir yolcu, tablet bilgisayarının çalındığını öne sürünce tüm yolcular yaklaşık 1 saat uçakta bekletildi.

Olay önceki gün İstanbul-Trabzon seferini yapan THY'nin TK 2830 sefer sayılı uçuşta meydana geldi. Saat 21.50 sıralarında Trabzon Havalimanı’na inerek aprona yanaşan uçağın pilotu, inmek için hazırlanan çoğunluğu Suudi Arabistanlı yolcuların yerlerine oturmalarını istedi ve bir süre daha uçakta beklemeleri gerektiğini söyledi.

Bir süre sonra uçağa polis gelince telaşlanan yolculara önemli bir durum olmadığı, A.M. isimli Suudi Arabistan uyruklu bir yolcunun tablet bilgisayarının çalındığını iddia ettiği ve uçakta arama yapılacağı bildirildi. Polislerle görüşen A.M., uçak inişe geçmeden önce tuvalete gitmek için yerinden kalktığını, döndüğünde koltuğunun üzerinde bıraktığı tablet bilgisayarının yerinde olmadığını fark ettiğini söyledi.

Polis, uçaktaki tüm yolcuların aranması ve ifadesinin alınması için hazırlık yaptığı sırada A.M.’nin şikayetçi olmadığını söylemesi üzerine yolcular yaklaşık 1 saatlik bekleme ardından uçaktan indirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler