Trabzon'da yol çalışmaları başladı

Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için yol çalışmalarına ağırlık veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol betonlama çalışmalarına start verdi.   Gerçekleştirilen ihaleler neticesinde yüklenici fir

Trabzon'da yol çalışmaları başladı
Trabzon il genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için yol çalışmalarına ağırlık veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol betonlama çalışmalarına start verdi.
 
Gerçekleştirilen ihaleler neticesinde yüklenici firmalara yer teslimi yapılmak suretiyle çalışmalara başlandı. 
 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon tarihinde daha önce böyle bir çalışma yapılmamıştır. Büyük bir işe başlamış durumdayız. Betonlama ihalelerinde yüzde 22’lere varan kırımlara ulaştık. Söz konusu yol betonlama çalışması içerisinde kanava ve sanat yapıları çalışmalarımızda vardır. Mahallelerimizde herkesin daha sıklıkla kullandığı ana yollarımıza ağırlık veriyoruz. İnşallah bu şekilde her yıl daha da artan bütçelerle icra edeceğimiz çalışmalarla Trabzon’umuzun yol sorunlarını ortadan kaldıracağız” dedi.
 
Gümrükçüoğlu, bu yıl 50 milyon TL’lik betonlama çalışmasının yanında Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde 50 milyon TL’lik de asfaltlama çalışması gerçekleştirmekte olduklarını sözlerine ekledi.
 
20160526aw758960_01.jpg
 
20160526aw758960_02.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam