Trabzon'da yeni İŞKUR müdürü göreve başladı

Sakarya Dernekler İl Müdürü görevinden Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne atanan Adnan Zengin görevine başladı. 

Trabzon'da yeni İŞKUR müdürü göreve başladı
Sakarya Dernekler İl Müdürü görevinden Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne atanan Adnan Zengin görevine başladı. 

Zengin, Trabzon’a gelerek Trabzon’da görev yapmanın mutluluk ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtilerek "Bugüne kadar Kurumumuzda görev yapan tüm çalışma arkadaşlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İdarecilik sonuçta bir bayrak yarışıdır, rekabet kültüründen ziyade bir ekip anlayışı içerisinde faaliyetlerimizi yürütmek temel hareket noktamızı oluşturacaktır" dedi.

“Amacımız Trabzon ilinin iç dinamiklerini harekete geçirerek ilimizdeki istihdam ve işsizlik sorununa kalıcı ve reel çözümler üretmektir" diyen Zengin "Bakanlığımızın ve hükümetimizin politikalarıyla yerel düzeyde işsizlik sorununu en alt düzeylere çekme çabası içerisinde olacağız. Çalışmalarımızı iş gücü piyasası verileri doğrultusunda sektörel analizlere dayanarak ilimizdeki diğer kurumlarla birlikte işbirliği kültürü içinde yapacağız" ifadelerini kullandı.

ADNAN ZENGİN KİMDİR?

1964 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğan İl Müdürü Adnan Zengin ilk orta ve lise öğrenimini Of ilçesinde tamamladı. 1987 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1987 ve 2004 yılları arasında çeşitli illerde öğretmen ve idarecilik yaptıktan sonra 2004 yılında Düzce İl Dernekler Müdürü olarak ataması yapıldı. 11 yıl Düzce'de İl Müdürü olarak görev yapan Zengin, Nisan 2015'te Sakarya İl Dernekler Müdürü, 6 Haziran 2016'da da Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne İl Müdürü olarak atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler