Trabzon'da Uzungöl'e ulaşılamıyor

Trabzon’da kar yağışı dün geceden itibaren etkisini yitirirken, yerini bugün soğuk, buzlu ve güneşli bir havaya bıraktı.UZUNGÖL'E ULAŞILAMIYORİl genelinde kar nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana gelirken, bazı bölgelere de elektrik verilemiyor. Elektrik

Trabzon'da Uzungöl'e ulaşılamıyor

Trabzon’da kar yağışı dün geceden itibaren etkisini yitirirken, yerini bugün soğuk, buzlu ve güneşli bir havaya bıraktı.

UZUNGÖL'E ULAŞILAMIYOR

İl genelinde kar nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana gelirken, bazı bölgelere de elektrik verilemiyor. Elektrik verilemeyen ve telefon hatlarının çalışmadığı yerlerin başında dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl geliyor. Dünyayla bağlantısı kesilen Uzungöl’e 2 gündür elektrik verilemezken, telefon hatları da çalışmıyor. İl genelindeki tüm mahalle yollarının yaklaşık yüzde 80’ine ulaşım sağlanamazken, yaklaşık 120 mahalleye de kar ve olumsuz hava koşulları ile doğal engeller nedeniyle elektrik verilemiyor.

TRABZON EN SOĞUK GECEYE HAZIRLANIYOR

Günü güneşli geçiren Trabzon’da hava sıcaklığı 2 derece olarak hissedilirken, gece son yılların en soğuk gecesi olmaya aday olarak görülüyor. Gece hava sıcaklığının -9 olması beklenen Trabzon’da, hissedilir sıcaklığın ise -13 olması tahmin ediliyor. Yetkililer, bu gece yaşanacak kuvvetli zirai don olayı nedeniyle vatandaşları uyarırken, bölgede tarımsal faaliyetle uğraşan vatandaşların zirai don olayına karşı tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler