Trabzon'da tarihi köprü susuz bıraktı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi’nde aşırı yağış yüzünden yıkılan Osmanbaba Köprüsü 4 mahalleyi susuz bıraktı.Köprünün yıkılmasıyla birlikte buradan geçen su boruları da kullanılmaz hale gelirken suları kesik olan 4 mahalleye bir an ö

Trabzon'da tarihi köprü susuz bıraktı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi’nde aşırı yağış yüzünden yıkılan Osmanbaba Köprüsü 4 mahalleyi susuz bıraktı.

Köprünün yıkılmasıyla birlikte buradan geçen su boruları da kullanılmaz hale gelirken suları kesik olan 4 mahalleye bir an önce su verilmesine çalışılıyor.

Yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı 4 mahallede iki gündür sular akmazken yetkililer en geç yarına kadar arızanın giderileceğini belirtiyor.

Öte yandan yaklaşık 200 yıllık olan tarihi köprünün 1990 yılında yaşanan büyük sel felaketinde ayakta durmayı başarmasına rağmen dün meydana gelen yağışın ardından nasıl yıkıldığı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler