Trabzon'da serçe parmak 25 yolcuyu yolundan etti

Trabzon Havalimanında hostesin parmağının kırılması sonrası 25 yolcu uçaktan indirildi.Edinilen bilgiye göre German Air havayollarına ait olan ve Trabzon Havalimanından saat 14:05’te Almanya’ya hareket edecek olan uçak hostesin serçe parmağını kırması ned

Trabzon'da serçe parmak 25 yolcuyu yolundan etti

Trabzon Havalimanında hostesin parmağının kırılması sonrası 25 yolcu uçaktan indirildi.

Edinilen bilgiye göre German Air havayollarına ait olan ve Trabzon Havalimanından saat 14:05’te Almanya’ya hareket edecek olan uçak hostesin serçe parmağını kırması nedeniyle saatinde hareket edemedi. Uçakta bulunan ve parmağı kırılan hostesin ilgileneceği 25 yolcu güvenlik nedeniyle uçaktan indirildi. Daha sonra uçak Almanya’ya doğru hareket etti.

O UÇAK NEDEN İNEMEDİ?

Ayrıca dün gece saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından havalanan Anadolu jet uçağı Trabzon’ a inemedi. Bunun nedeninin ise uçakta meydana gelen bir arıza nedeniyle flapların açılmaması sonucu pilotun inişte fren mesafesini düşünerek Samsun Havalimanındaki pistin daha uzun olduğu için bu havalimanını tercih ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler