Trabzon'da Savcı Kiraz için dua

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı'nda dün yasa dışı sol bir örgüt mensuplarınca rehin alınmasının ardından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için bugün Trabzon Adalet Sarayı’nda dua edildi.Kaşüstü mahallesindeki Adalet Sarayı önünde to

Trabzon'da Savcı Kiraz için dua

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı'nda dün yasa dışı sol bir örgüt mensuplarınca rehin alınmasının ardından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için bugün Trabzon Adalet Sarayı’nda dua edildi.

Kaşüstü mahallesindeki Adalet Sarayı önünde toplanan adliye çalışanları ile çok sayıda avukat ilk olarak yaşanan saldırıda şehit olan savcı Kiraz için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından bir konuşma yapan Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin Akçıl, yaşanan olayı kınadıklarını ifade ederek, “Cumhuriyet savcımız terör örgütü mensupları tarafından uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitirmiştir. Geride 2 evladını, eşini ve bizleri mahzun bırakmıştır. Biz inanıyoruz ki mekânı cennettir. Yapılan bu hain saldırıyı kınıyoruz. Bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Mehmet Akif Ersoy Camisi imamı Ali Yıldırım tarafından şehit savcı için dua edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam