Trabzon’da Resul fırtınası esti!

Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluştu. Konsere gelenler büyük bir coşku yaşadı.   Resul Dindar fırtınası bu kez Trabzon’da esti. Son iki hafta içinde Erzurum-İstanbul ve Gaziantep’te verdiği konserle

Trabzon’da Resul fırtınası esti!
Karadenizli sevilen sanatçı Resul Dindar KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluştu. Konsere gelenler büyük bir coşku yaşadı.
 
Resul Dindar fırtınası bu kez Trabzon’da esti. Son iki hafta içinde Erzurum-İstanbul ve Gaziantep’te verdiği konserlere büyük ilgi gösterilen sanatçı Resul Dindar bu kez Trabzon’da sevenleri ile buluştu. KTÜ Atatürk Kültür Merkezindeki konsere gelenler yer bulamayınca konseri merdiven boşluklarından takip etti.
 
Müthiş bir ilginin gösterildiği konserde Resul Dindar bir-birinden güzel parçalarını sevenleri ile birlikte söyledi. Trabzon’a her gelişinde KTÜ AKM’de her sahne alışında büyük bir heyecan yaşadığını belirten Dindar “Rahmetli Kazım Koyuncu ölmeden önce son kez burada sahneye çıkmıştı. Ne zaman Atatürk Kültür Merkezinde konser versem ayaklarım titriyor” dedi.
 
Artvinli sanatçı Resul Dindar’a Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi konser sonrası sanatçıya çiçek ve plaket verdi.
 
1-735.jpg
 
kalabalik.jpg
 
plaket.jpg
 
resul-ktu.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler