Trabzon'da Polisim dedi ve...
Trabzon’da telefonla kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, Diyarbakır’da hesabından para çekilmiş’ dediği vatandaşın 31 bin lirasını dolandırdı.Olay, Trabzon’un Çarşı Mahallesinde meydana geldi. M.A. (32) isimli şahıs, S.K’yı (69) telefonla arayarak ke
Yayınlanma:
Trabzon’da telefonla kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, Diyarbakır’da hesabından para çekilmiş’ dediği vatandaşın 31 bin lirasını dolandırdı.
Olay, Trabzon’un Çarşı Mahallesinde meydana geldi. M.A. (32) isimli şahıs, S.K’yı (69) telefonla arayarak kendisini Emniyet Amiri olarak tanıttı. Sahte polis, S.K.’ya ‘Diyarbakır ilindeki bir bankadan hesabındaki paraların çekildiğini, şüphelilerin yakalanması için hesaba 30 bin TL yatırılması’ gerektiğini söyledi. Verilen hesap numarasına 31 bin 975 TL yatıran S.K. bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak polise gitti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri dolandırıcıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Yaşam
