Trabzon'da otobüslerde ücretsiz internet

Gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarla takdir toplayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda il genelinde yolcu taşımacılığında hizm

Trabzon'da otobüslerde ücretsiz internet

Gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarla takdir toplayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda il genelinde yolcu taşımacılığında hizmet veren 35 belediye otobüsünü ücretsiz internet bağlantısı ile donattı. Vatandaşlar, değişik hatlarda bulunan bu otobüslerle seyahat ettiklerinde cep telefonu, tablet, i-pad ve bilgisayar gibi cihazlarından seyahat süresi boyunca internete ücretsiz olarak bağlanabiliyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmede bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüğoğlu, Meydan Parkı ve Atapark’a ücretsiz internet bağlantısı kurulduğu gibi 35 belediye otobüsünde de ücretsiz internet bağlantısı sağlandığını ifade etti. Trabzon halkına hizmetin en kalitelisini ulaştırma çabası içinde olduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Yolcu taşımacılığı yapan otobüs filomuzdan değişik hatlarda bulunan 35 otobüsümüzü ücretsiz internet bağlantısıyla donattık. Vatandaşlarımızın seyahat süresi boyunca internetten işlerini takip edebilmelerine imkân sağlamak istedik. İnşallah ücretsiz internet bağlantısı bulunan otobüs sayımızı ilerleyen dönemlerde daha da arttıracağız” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden yararlanan vatandaşlar ise son derece modern bir çalışma yapıldığını ifade ederken, yetkililere teşekkür etti.

dsc_2929.jpg

dsc_2931.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam