Trabzon'da otobüsler dezenfekte ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ulaşım hizmeti veren otobüsler 15 günde bir detaylı dezenfektasyon çalışmasına tabi tutuluyor. Ayda iki kez tekrarlanan bu çalışmaya ek olarak Büyükşehir Belediyesi’nin sahil park alanında her gün 5 ayrı otobüste y

Trabzon'da otobüsler dezenfekte ediliyor!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ulaşım hizmeti veren otobüsler 15 günde bir detaylı dezenfektasyon çalışmasına tabi tutuluyor. Ayda iki kez tekrarlanan bu çalışmaya ek olarak Büyükşehir Belediyesi’nin sahil park alanında her gün 5 ayrı otobüste yine dezenfektasyon çalışması gerçekleştiriliyor. Ayrıca her akşam araçların iç ve dış temizliği yapılıyor. 
 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, toplum sağlığının kendileri için birinci öncelik olduğunu kaydetti.
 
trabzon-buyuksehir-belediyesi-otobus-dezenfekte-(1).jpg
 
96 YENİ OTOBÜS ALDIK
 
2009 yılında göreve başladıklarında vatandaşların ‘tabutluk’ olarak nitelendirdiği eski otobüslerle toplu taşıma hizmetinin yürütülmekte olduğunu hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Göreve başlar başlamaz bu konuda harekete geçtik. Allah (c.c.) nasip etti, son aldığımız otobüslerle birlikte 96 yeni otobüsü bu şehre kazandırdık. Halkımıza konforlu ulaşım imkânı sunduk. Birçok hattımızda otobüslerimizde ücretsiz internet bağlantısı bile bulunuyor” dedi. 
 
trabzon-buyuksehir-belediyesi-otobus-dezenfekte-(2).jpg
 
İLAÇLAMA YAPILIYOR 
 
Otobüslerin temizliğinin toplum sağlığı açısından önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Otobüslerimizi sürekli olarak dezenfekte durumda tutmalıyız. Bu durum toplum sağlığı için olmazsa olmazdır. Bunun için 15 günde bir tüm otobüslerimiz detaylı dezenfektasyon çalışmasına tabi tutuluyor. Buna ek olarak her gün 5 ayrı otobüsümüz yine aynı şekilde dezenfekte ediliyor. Bu çalışmalar sırasında gerekli tüm temizlik çalışmaları yapıldığı gibi ilaçlama çalışmaları da icra ediliyor. Ayrıca her akşam tüm otobüslerimizin iç ve dış temizliği yapılıyor. Vatandaşlarımız için her şeyin en güzelini yapma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.” 
 
trabzon-buyuksehir-belediyesi-otobus-dezenfekte-(3).jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam