Trabzon'da ordu harekete geçti!

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında yapılan olağan kongreyle Trabzon Tabipler Odası Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Dr. Ahmet Rıza Güner ve Yönetim Kurulu Üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Güner, yapılacak çalışmala

Trabzon'da ordu harekete geçti!

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında yapılan olağan kongreyle Trabzon Tabipler Odası Yönetim kurulu Başkanlığına seçilen Dr. Ahmet Rıza Güner ve Yönetim Kurulu Üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Burada bir konuşma yapan Başkan Güner, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verirken Trabzon Tabipler Odası’nın artık kurumsal bir yapıya kavuştuğunu söyledi. Seçimin ardından çalışmalara başladıklarını belirten Dr. Güner ”Amacımız Tabip Odası'nın yaptığı çalışmaları basına tanıtarak bu çalışmaları bütün sendikalara, siyasi partilere, paydaş kuruluşlarla kendini halka duyurabilmek.

Bunda en büyük paydaşımız basın mensuplarıdır. Tabipler Odası olarak seçimi kazandıktan sonra 35 kişilik komisyon ordusuyla beraber çalışmalara başladık. Buradaki arkadaşların hepsi, hem yönetim kurulunda, komisyonlarda, delegasyonda , komisyonlarda çalışan arkadaşlarımızdır. Tabipler Odası ancak 35-40 kişi ile beraber ayağa kalkabilecek bir yapıdır. Trabzon Tabipler Odası artık kurumsal bir yapıya kavuşmuştur. Şu anda çalışmalara başladık" dedi.

"İlk olarak bu hafta Trabzon’da ilk defa 112 hekimin katılımıyla hekim meclisi düzenledik" diyen Güner "İstedik ki insanlar Tabip Odası'nı nerede görüyorlar, nerede görmek istiyorlar. Nasıl bir Tabip Odası istiyorlar, beklentileri ne ? Şu an onun raporlarını hazırlıyoruz. Çok güzel bir çalışma oldu. Bizim göremediğimiz farklı bakış açılarını da gördük. Arkadaşlarımızın eleştirilerini değerlendirdik. Bizden ne beklediklerini anladık. Hekim meclisini yılda bir, altı ayda bir yapmayı düşünüyoruz. Bunun sonucunda kendimize Tabip Odası'nın üyelerinin katılımıyla yön vermeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler