Trabzon'da operasyon: Uyuşturucuya geçit yok

Trabzon'da son 3 ayda yapılan operasyonlarda 5 bin ecstasy hap, 40 kilo esrar ve 4 kilo bonzai yakalandı. 31 kişi tutuklandı Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü e

Trabzon'da operasyon: Uyuşturucuya geçit yok

Trabzon'da son 3 ayda yapılan operasyonlarda 5 bin ecstasy hap, 40 kilo esrar ve 4 kilo bonzai yakalandı. 31 kişi tutuklandı

Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 3 ayda uyuşturucu kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 31 kişi tutuklanırken, yaklaşık 5 bin ecstasy hapı, 40 kilo esrar ve 4 kilo bonzai ele geçirildi. 
 
Son olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul’dan Trabzon’a getirilerek piyasaya sürülmeye çalışılan bonzai ve ecstasy haplar ele geçirildi. İstanbul’da otobüsle yola çıkan F.K. ve M.K.A. isimli şahıslar valizlerine sakladıkları ecstasy hap ve bonzai ile Trabzon’a geldiler. Otobüsten indikleri esnada emniyet ekiplerinin şahısların üzerlerinde ve valizlerinde yaptıkları aramada bin adet esctasy hap ve 500 gram bonzai ele geçirdiler. Yapılan operasyonda F.K. ve M.K.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
 
 
20160526aw759291_02.jpg
 
20160526aw759291_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam