Trabzon'da okullar cimnastikte yarıştılar

Trabzon’da Yomra Spor Kompleksi’nden gerçekleşen cimnastik yarışlarına 18 okuldan 60 sporcu katıldı.    Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve 2015-2016 okul sporları faaliyet programında yer alan Artistik Cimnastik

Trabzon'da okullar cimnastikte yarıştılar
Trabzon’da Yomra Spor Kompleksi’nden gerçekleşen cimnastik yarışlarına 18 okuldan 60 sporcu katıldı. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve 2015-2016 okul sporları faaliyet programında yer alan Artistik Cimnastik İl Birinciliği sona erdi. Minik, küçük, yıldız, genç ve kız-erkek kategorisinde sporcular birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.
 
Minik B erkekler kategorisi ferdi branşında Ozan Ünal birinci, Ege Kağan Polat ikinci, Minik A ferdi branşında Haktan Adakul birinci, Mert Azizi Gümrükçü ikinci, Poyraz Efe Kantarcı üçüncü oldu.
 
Minik B kızlar ferfi kategorisinde Nazlı Hilal Alagöz birinci, Beliz Sima Aydın ikinci, Elaru Rana Birincioğlu üçüncü ve Elanur Pekşen dördüncü olurken, takım olarak Özel Candan İlkokulu birinci, Yomra Merkez İlkokulu ise ikinci oldu.
 
20160108aw626844_01.jpg
 
Minik A kızlar ferdi kategorisinde İrem Naz Yavuz birinci, Zeynep Konak ikinci, Azra Çebi üçünücü, Ayselin Azra Okutan dördüncü olurken takım olarak Özel Candan İlkokulu birinci, Ted Koleji ise ikinci oldu.
 
Küçük Kızlar kategorisinde Yüksek Azra Yavuz ferdi branşta birinci, Küçük erkekler takım olarak Yomra Merkez İlkokulu birinci olurken, ferdi branşta Arda Ünal birinci, Cemil Can Yıldırım ikinci, Kürşat Turgut üçüncü, Miraç Yıldız ise dördüncü oldu.
Yıldız Kızlar ferdi kategorisinde Zehra Velioğlu birinci, Işıl Acar ikinci, İlayda Çolak üçüncü ve Ceren Kara ise dördüncü olurken, 24 Şubat Ortaokulu ise takım branşından birinci oldu.
 
Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara ve takımlara ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk, Yomra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu taktim etti ve sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
20160108aw626844_02.jpg
 
20160108aw626844_03.jpg
 
20160108aw626844_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam