Trabzon'da o yol genişletiliyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar İlçesine bağlı 1 Nolu Beşirli Mahallesi Kınalıtaş Caddesi yolunu genişleterek imara uygun hale getiriyor.

Trabzon'da o yol genişletiliyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar İlçesine bağlı 1 Nolu Beşirli Mahallesi Kınalıtaş Caddesi yolunu genişleterek imara uygun hale getiriyor.

Yapılaşma faaliyetlerinin yoğun olduğu bölgede yolun genişletilmesi hem inşaatçılar hem de bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kınalıtaş Caddesi’nde imar uygulamaları dolayısıyla terki yapılmış 2 km’lik bölümde yol genişletme çalışmaları devam ediyorken, 1 Nolu Beşirli Mahalle Muhtarı Muhittin Eyüboğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mahallemde terki yapılmış bu yolların genişletilerek imara uygun hale getirilmesi çalışmaları geç de olsa başlatıldı. Mahallemizde yoğun bir inşaat faaliyeti var. Bu nedenle rahat bir ulaşım için yolların ivedilikle genişletilmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır. Büyükşehir Beledisi duyarlılık göstererek yolların genişletilmesine başlanıldı. Bu çalışmaları yaparken de halkımızın normal yaşamına da özen göstermek gerekmektedir. Belirlenen plan ve program dahilinde yollarımız genişletilirken, vatandaşlarımızın da hassasiyetlerine dikkat etmemiz gerekiyor. Çalışmalar dolayısıyla kendimizin çok mutlu hissediyoruz. İnşallah bu çalışmaları kısa vadede bitirip, şehircilik açısından modern bir hale getirerek hizmete sunulmasını temenni ediyoruz. Mahallem halkı adına Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler